Website maken met CMS? Laat ons uw site bouwen: 036 30 200 15
 

WebGenerator. Voor online resultaat.

U wilt een website of webshop laten ontwikkelen of professionele
email nieuwsbrief versturen? Honderden organisaties vertrouwen
daarvoor op WebGenerator. Verken onze website en leer ons ook
kennen. Heeft u vragen? Stuur een mailtje of bel ons vandaag nog:
036 30 200 15. We beantwoorden ze graag!

Wij beloven...

Een glasheldere offerte
Zorgvuldige implementatie
Levering on time & on budget
Onderbouwde advisering
Snelle service & support
WebGenerator bestaat al sinds 2000 en heeft het vertrouwen van meer dan 500 opdrachtgevers. We doen wat we beloven en beloven geen dingen die we niet kunnen. Schijnbaar simpele vertrekpunten, maar ze spreken niet vanzelf in de snelle internetmarkt. Wij maken ze elke dag waar.

Uw website

100% baas op eigen site

website makenOmdat wij elke website bouwen inclusief gebruiksvriendelijk content management systeem, houdt u altijd controle over uw website. En onze verschillende webdesign-pakketten bewijzen dat een mooie website niet duur hoeft te zijn.

Uw webshop

Professionele e-commerce

webshop ontwikkelingUw webshop (laten) maken is maar één onderdeel van uw business... u heeft "offline" ook nog genoeg te regelen. WebGenerator bouwt webshops op basis van Magento en SEOshop en ontzorgt u op technisch gebied.

Uw nieuwsbrief

Turbo e-mail marketing

E-mail marketingZelf een professionele email nieuwsbrief maken? Met WebGenerator ProMail kunt u snel en tegen lage kosten aan de slag. Gebruiksvriendelijk en bomvol marketing power: rapporten, social media, autoresponders, tests, segmentatie en nog veel meer.

Elke dag een gratis online marketing tip in je inbox?

Elke dag struinen wij het web af naar goede tips over e-mail marketing, webdesign, content, social media, e-commerce, etc. De beste tip versturen we per e-mail. Wil je die tips ook ontvangen? Meld je dan hiernaast aan!

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse online marketing tip:
We zullen je e-mail adres nooit misbruiken en je kunt je met één klik weer afmelden.

Wie kiezen voor WebGenerator?

Onze opdrachtgevers variëren van eenmanszaak tot multinational, van overheidsinstantie tot stichting. Conclusie: WebGenerator overtuigt grote organisaties, maar is ook betaalbaar voor MKB en starters.
 
Opdrachtgevers WebGenerator

Renate Burré (Vertaalbureau Eurotaal) over WebGenerator

Ideale partner
De serviceverlening van WebGenerator houdt niet op nadat de klant eenmaal 'binnen' is. Ook na het ontwikkelen van onze site en de implementatie van het CMS werden wij nog even geduldig en op prettige wijze te woord gestaan. Al met al hebben wij in WebGenerator de ideale partner gevonden, die ons dankzij de prima begeleiding veilig door onbekend terrein heeft weten te loodsen.
Beoordeling op schaal van 5: 5

Patricia van den Brink (Bureau Kwiek) over WebGenerator

Rots in de branding
We vroegen WebGenerator mee te denken en samen met ons de website te ontwikkelen. Al gauw werd WebGenerator de spreekwoordelijke rots in de branding. WebGenerator verzorgde het webdesign, adviseerde op gebied van inhoud, marketing, interactie en leverde het content management systeem. We krijgen veel positieve reacties. Mede dankzij het advies en ontwerp van WebGenerator heeft onze site een aansprekende, uitnodigende, inspirerende uitstraling.
Beoordeling op schaal van 5: 5

Gerard Molenkamp (Missing Link) over WebGenerator

Pracht van een website
We troffen in WebGenerator een enthousiast en veelzijdig bureau dat een pracht van een website ontwierp die ook nog eens zeer gebruikersvriendelijk is door het content management systeem. WebGenerator verzorgde niet alleen het webdesign, maar dacht ook mee over de inhoud en de marketing. En met resultaat, want Missing Link staat regelmatig bij de eerste tien zoekresultaten.
Beoordeling op schaal van 5: 4.5
 

Een website (laten) maken... hoe moeilijk kan het nou zijn?

Wie op internet rondkijkt, krijgt het idee dat je op elke virtuele straathoek een website kan (laten) maken. Google maar eens op "website maken" of "website laten maken". Letterlijk duizenden aanbieders vallen over u heen, variërend van oplossingen voor goedkope of zelfs gratis doe-het-zelf-websites tot bedrijven die een CMS en website bouwen waar je een aardige auto van kunt kopen.
 
Dus rijst de vraag: waarom zou u WebGenerator uw website laten maken? Een vraag waar we verschillende antwoorden op kunnen geven. Bijvoorbeeld dat een website bouwen bij WebGenerator in vergelijking met andere aanbieders minder tijd kost omdat we werken met bewezen CMS-technieken en snelle implementatie-methodes. En tijd is geld, dus minder tijd = minder geld. Of dat als wij een website bouwen, we veel aandacht besteden aan het webdesign, maar daarbij functionaliteit, gebruiks- en zoekmachinevriendelijkheid niet uit het oog verliezen.
 
Maar de belangrijkste reden is misschien wel: als wij een website maken, dan kunt u na oplevering moeiteloos en 100% zelfstandig uw eigen website beheren met ons CMS. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een website met "complexe" functies: wij willen altijd een website maken die opdrachtgevers volledig zelfredzaam maakt en grip geeft op de verwezenlijking van hun online ambities.
 
Ook als een website toe is aan een volgende stap, zijn WebGenerator én haar CMS er klaar voor. Die flexibiliteit maakt het mogelijk om bij WebGenerator tegen lage kosten in te stappen en in een zelf aan te geven tempo door te groeien naar een hoger plan. En dat maakt ook van een initieel kleine investering in ons CMS direct een goede investering. Dus staat u op het punt een website te laten maken? Denk dan aan WebGenerator. We komen heel graag met u in gesprek.
 

 

Word een betere webmaster met onze CMS-training

Elke website van WebGenerator wordt opgeleverd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS), zodat u uw website volledig zelfstandig kunt aanpassen. Maar dat wil niet zeggen dat we u zomaar in het diepe gooien. Elke drie weken geeft WebGenerator in Almere een professionele CMS-training voor bestaande en nieuwe klanten. In die training leggen we u de werking van het content management systeem van A tot Z uit. Ook besteden we veel aandacht aan hoe u uw website zoekmachinevriendelijk kunt beheren. Enthousiasmerend en inspirerend! Klik hier voor informatie en aanmelding ››
 

 

Bloglines


Webshop nieuws