Website laten maken? Laat ons uw site maken, beheer 'm daarna zelf.

Website laten maken? U bent aan het juiste adres.

Een website maken, daar heeft u waarschijnlijk niet voor gestudeerd. Gelukkig kunt u dat uitbesteden, bijvoorbeeld aan ons. Maar uw website beheren, dat kunt u zelf met ons gebruiksvriendelijke CMS. Honderden opdrachtgevers -- groot én klein -- kozen al voor WebGenerator. U binnenkort ook?
website laten maken
Website offerte
Website laten maken: advies
Ons CMS maakt u 100% baas op uw eigen website.
U bent dus nooit meer afhankelijk van derden voor het
onderhoud. Honderden organisaties lieten hun website maken door WebGenerator en kunnen dat beamen.
Over kosten doen we niet geheimzinnig: kijk maar
eens op deze pagina. We blijven graag betaalbaar,
ook voor MKB-ers, ZZP-ers en starters. U kunt tegen
lage kosten instappen: uitbreiden kan altijd nog.
Een CMS kan een website maken of breken in de zoekmachines. Ons CMS verhoogt uw kans op een
betere positie in Google. Aan alle belangrijke criteria
voor zoekmachine-gericht content beheer is voldaan.
Uw website kan flexibel worden uitgebreid met extra
functies m.b.v. kostenefficiënte standaard modules of
basis van uw eigen specificaties is mogelijk.

Veelzijdig in webdesign.

Techniek is één ding, maar uw website moet er natuurlijk ook mooi uitzien. We bieden daarom veel keuze in webdesign.

Big enough to handle. Small enough to care.

Onze portfolio is enorm divers. We werken voor eenpitters en start-ups, maar ook voor multinationals en ministeries. We zijn trots dat veeleisende, grote organisaties ons hun website laten maken, maar vinden het minstens net zo leuk om 'kleine' ondernemers met een betaalbare website te helpen in hun online ambities.

Reclamebureau? Partner up with WebGenerator!

Wel de conceptuele kracht en creativiteit in huis, maar niet de technische knowhow voor het bouwen van een website met goed CMS? Neem dan eens contact op met ons. We werken met veel plezier samen met vele ontwerpers en reclamebureaus die ons websites laten maken en zo een dimensie toevoegen aan hun dienstverlening.
 

Een nieuwe website? U staat er niet alleen voor!

Als u voor het eerst een website laat bouwen, dan komt er veel nieuwe informatie op u af. HTML, hosting, domeinen, CMS, zoekmachines... niet verwonderlijk dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Bij WebGenerator weten we veel van al die 'technische dingen', maar denken we vooral in termen van uw doelstellingen. Wat wilt u bereiken, dat is het belangrijkste. Op basis daarvan bouwen we uw website en leren we u in onze CMS-training hoe u die volledig zelfstandig beheert. En bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Kortom: WebGenerator helpt u op weg op internet.

Gill Ward (Victorian Gilt Antique Collectables) over WebGenerator

Het belangrijkste is dat de website rendement oplevert
WebGenerator heeft voor mij een efficiënte en aantrekkelijke website ontwikkeld. Hun advies over kleur en layout bleek in de praktijk - ondanks initiële bedenkingen van mijn kant - perfect te werken. Van de WebGenerator medewerkers kan ik niet anders zeggen dat ze erg behulpzaam zijn. Omdat ik niet enorm handig met de computer ben, was het erg belangrijk voor me dat het content management systeem makkelijk in het gebruik was. Ook de duidelijke en volledige handleiding heeft me erg geholpen. Mijn vorige website had ik door een ander bedrijf laten bouwen, maar die bleek erg moeilijk vindbaar in de zoekmachines. Daarnaast moest ik voor elke verandering of update de webdesigner betalen. WebGenerator hanteert duidelijke, vaste prijzen voor het eenmalig bouwen van de website en de maandelijkse kosten van het CMS. En door dat CMS kan ik de inhoud van mijn website nu zelfstandig aanpassen, zonder bijkomende kosten. Het belangrijkste is dat de website gewoonweg rendement oplevert. Een deel van mijn assortiment is erg zeldzaam. De website stelt me in staat om ook de kleine doelgroep te bereiken die is geïnteresseerd in die specifieke items. Zo kon ik bijvoorbeeld een artikel van enkele duizenden dollars verkopen aan een zeer gespecialiseerde verzamelaar. Ik beveel WebGenerator warm aan bij ieder bedrijf dat op zoek is naar een snel en efficiënt middel om potentiële klanten te bereiken. Naar mijn mening is WebGenerator een uitstekende webbouwer: het feit dat de website het zo goed doet in de zoekmachines is een extra bonus.
Beoordeling op schaal van 5: 5